Ett val som inte går att ångra

This is the pain
 
En bild säger mer än tusen ord. Inre skador är ofta väldigt svåra att förklara och för andra att förstå. Ofta om jag haltar så frågar folk vars är de du har ont?
Jag- "hm ja alltså i benet som sträcker sig till knät och nära ryggen vid ljumsken"
Vem förstår egentligen? Ingen så klart som inte har samma skada.
 
 
Mycket som händer just nu bland annat att göra ett val. Detta är då som det ser ut idag. Till höger spegelvänt en frisk höftkula och till vänster en så ganska trasig mörk deformerad höftkula på grund av för lite näring efter olyckan. (inte undra på det gör ont).
Ska till Sunderbyn och prata med en specialist läkare och överväga operation (vilket det nu lutar åt).
Jag har bara ett val och om det blir operation så går det ju inte att ångra. Läkaren jag har varit hos säger "hade du varit 25 år äldre så hade man inte tvekar utan förmodligen opererat direkt".
Men nu är jag inte 50 år utan 25, vilket innebär högre risker och operationen kan leda till det bättre men även till det sämre. Jag har nog redan valt inombords och det kommer bli en lång jobbig resa inte bara kroppsligt utan även mentalt. Det är väldigt viktigt med vad det än gäller för operation att vara mentalt förberedd. Jag vet att jag fixar det eftersom jag varit där förut, men jag vet också hur jobbigt det kommer att vara vissa dagar.
 
Livet är inte alltid lätt men jag tror på mirakel!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0